Sportski klub i Kamp Ami
13.05.2023.  21h

Noćni Ami mtb maraton 

Prvi put kod nas

Noćni maraton je nastavak naših biciklističkih dešavanja. Maraton se vozi na Vršačkim planinama, i kao što piše u naslovu, vozi se noću. Termin je druga subota u maju. Očekujemo da do ponoći svi završe maraton i onda sledi druženje u kampu uz vatru i pečenje kobasica. 

U noćnom izdanju imaćemo dve staze, malu(oko 15km i 500m uspona) i srednju(oko 25km i 900m uspona) . Biće obeležene, ali skinite gpx fajl i ubacite u uređaje za navigaciju ili telefone, da ne biste u mraku promašili skretanja. Vozi se šumskim putevima tako da nema opasnosti od saobraćaja. Obavezno je prednje svetlo, dovoljno jako da vam osvetli stazu. 

Maraton, kao što ste i navikli kod nas, nije takmičarskog karaktera, cilj je druženje i uživanje u vožnji. 

Učešće na maratonu je besplatno i dalje. Svi učesnici dobijaju okrepu na stazi, naš domaći sok na cilju i mogu besplatno kampovati kod nas u donjem delu kampa ukoliko imaju svoju opremu.Na raspolaganju vam je wc, tuš kao i mini kuhinja.Jedini uslov je da se pridržavate kućnog reda kampa(nema alkohola, muzike, bacanja smeća okolo...) Ko nema svoju opremu može prenoćiti sa našom opremom, na platformama, po važećem cenovniku Kampa. Uzmite u obzir da imamo samo 4 mesta za iznajmljivanje a prednost će imati učesnici koji dolaze sa decom i dame. Džentlmeni se neće buniti zbog toga. 

Na žalost, za ovaj maraton nismo uspeli da obezbedimo besplatne medalje i večeru za učesnike. Ko želi, može uplatiti 450din za medalju, 600din za večeru(domaće kobasice za pečenje na vatri, hleb, začini), 1100din za majicu. Ostavili smo ovu mogućnost da sami birate da li i šta želite, jer nam je i dalje cilj da svi mogu da prisustvuju maratonu, a znamo iz iskustva kako su vremena teška i da je dovoljno veliki trošak i sam dolazak do Vršca, tako da ne želimo ikoga da uslovljavamo skupim startnim paketima u kojima se nalazi i šta treba i šta ne treba. Ukoliko želite nešto od ovoga možete uplatiti do 25.04.2023.

Uputstva za uplatu:

Uplatilac: Ime i prezime, adresa

Primalac : Sportsko udruženje Ami 

Svrha uplate: Donacija

Račun primaoca: 340-11008186-89

Po iznosu koji uplatite znaćemo za šta ste uplatili. Ukoliko želite majicu pošaljite nam poruku sa imenom, prezimenom i veličinom. 

Mesto starta možete lako naći na mapama, ukucajte Ami mtb maraton. Iz Beograda i Pančeva možete doći i vozom, povratna karta iz Beograda je oko 1000din, za 1 osobu i bicikl. 

Pridružite se whatsapp grupi , gde ćemo vam slati sve novosti vezane za maraton. 

Ako imate bilo kakvih pitanja pozovite nas na tel 062 253 200, tu smo da vam pojasnimo sve. 

Popunite prijavu i vidimo se na startu.